Sensommertanker


Ti små og store tanker fra sensommeren:

• Grip mulighetene! Du vet aldri om de kommer igjen.

• Jeg må slutte å bebreide meg selv for alt jeg har gjort og ikke har gjort. Jeg kan uansett ikke endre det. Det eneste jeg kan gjøre noe med – er her og nå.

• Når jeg føler at jeg alltid kunne gjort noe mer og noe bedre – må jeg ikke glemme hvor langt jeg allerede har kommet.

• Det er viktig å ta vare på de du er glad i. Du vet aldri når de går ut av denne verden.

• Det du tenker og det du føler sendes ut i universet, og det kommer tilbake til deg. Positive tanker avler flere positive tanker og opplevelser. Negative tanker gjør at jeg blir værende på en lav frekvens, og bare tiltrekker meg enda mer dritt og grums. Det er viktig for meg å ikke bli værende i en slik tilstand over lenger tid.


• Denne høsten skal jeg bruke til å fokusere på personlig utvikling. Bli en bedre utgave av meg selv. En jeg trives bedre med å være.

• Noen burde lære meg å ikke ødelegge det som kan bli til noe vakkert.

• Penger er bare et verktøy, ikke et mål i seg selv.

• Å åpne seg for et annet menneske kan noen ganger være fantastisk, med på samme tid veldig skremmende.

• Det kommer alltid en morgendag.

6 kommentarer om “Sensommertanker

 1. Fint skrevet, ord til ettertanke som får meg til å spinne videre på verdensveven og lete etter vennen min i epostkassa. For man vet aldri hvor lenge man har hverandre.

  • Takk! Du finner meg i innboksen litt senere, vennen min. Om et par timer.

   Jeg har nesten akkurat våknet, etter litt for mange nattesdrømmer som forvirret en sliten sjel.

   Jeg er glad vi har hverandre ❤

 2. «• Jeg må slutte å bebreide meg selv for alt jeg har gjort og ikke har gjort. Jeg kan uansett ikke endre det. Det eneste jeg kan gjøre noe med – er her og nå.»

  Må bli flinkere til denne selv.

  • Ja, det er så utrolig viktig! Jeg vil mye heller legge tid og krefter i nåtiden og det jeg faktisk har mulighet til å endre. Fortiden former oss, og jeg synes det er viktig å ta lærdom av den – men likevel ikke la mitt tidligere jeg få påvirke fremtiden min for mye.

   Det er kun når man gir slipp på fortiden at man kan sette seg selv fri til å skape det livet man ønsker. Men jeg tror det kan være nesten en livslang prosess. Og det må være rom for å feile. Vi er alle følende vesener som antagelig kommer til å bebreide oss selv engang i fremtiden også.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s