Botanisk hage

Fotografier fra botanisk hage i Oslo, fotografert i forrige uke. Det er et vakkert område, og jeg endte opp med mange hundre bilder. Det kommer garantert noen flere senere i høst. I morgen deler jeg hva jeg spiste som veganer på ferie i hovedstaden.

11 kommentarer om “Botanisk hage

 1. Så fine bilder! Skulle faktisk til å skrive innlegg fra min siste tur i Botanisk hage også 🙂 Gleder meg til å lese om hva du spiste i Oslo!

  • Takk! Jeg har kun vært i botanisk hage en gang for 5 år siden, så jeg var veldig positivt overrasket over hvor mye flott det var å fotografere.

   Matinnlegget kommer i morgen kl. 15. Ble litt mye usunt da, men det er jo så sjeldent jeg er på ferie 😉

    • Ja, det tviler jeg ikke på! Jeg var der to ganger i forrige uke, men føler det er et så stort område at man aldri kan gå lei, og alltid finner noen nytt. Jeg skal definitivt fotografere mer i botanisk hage ved en annen anledning. Kanskje det blir en Oslotur til neste år igjen 😉

     • Jeg har ikke enda vært innom Naturhistorisk museum som ligger i parken, men skal visstnok være veldig fint der også. Du får si ifra neste gang, så kan vi ta en kaffe i parken 🙂

     • Jeg var innom zoologisk museum, det var kjempespennende! Dyr fra hele verden, fossiler, stener osv. Poster noen bilder derfra i løpet av høsten. Det er jo et geologisk museum der også, men det er visst stengt for tiden.

      Jeg ble så overrasket over hvor stort det var! Skal si ifra når jeg tar turen innover igjen, det hadde hyggelig å møte deg. Vurderer en tur til våren, men det er så langt fram enda, så jeg tar det litt som det kommer 🙂

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s