4 kommentarer om “Utilslørt

  1. Bildet er vakkert. Jeg tenker du er litt som bildet for de som ikke kjenner deg – dus og litt utenfor rekkevidde. Men våger man seg nær, får man oppleve en utrolig personlighet, hvis du slipper dem til vel og merke. Alle har ikke rett eller gjort seg fortjent til sannheten. Så, kanskje, bare kanskje, opplever du-en i diktet den ekte deg.

    • Takk for fine ord, de fikk meg til å tenke! Og jeg er nok utenfor rekkevidde for de fleste. Folk vet kanskje om meg, at jeg finnes der ute i det fjerne, men jeg er vanskelig å komme tett inn på. Noe få lykkes, men det er ikke mange jeg slipper til (ikke at det lenger er mange som forsøker heller). Jeg er glad for at du har fått bli kjent med den ekte meg. Du fortjener sannheten og å se det sårbare og utilslørte. ❤

  2. Dette var veldig vakre ord, de gjorde seg så godt sammen. Jeg finner en blanding av både positive og negative følelser i diktet ditt, og det synes jeg er så fint, når ting viser at det gjerne er to sider. Noen ganger er det nok vanskelig for oss selv å finne «den ekte meg», kanskje vanskeligere for oss enn andre. Men jeg ble glad over å lese at du tenker på at den ekte deg kan deles med andre, da med de som fortjener deg!

    • Takk for en fin tilbakemelding! Det kan absolutt være vanskelig å finne den ekte seg, men jeg er heldigvis ganske trygg på hvem jeg er og hva jeg vil. Ikke alle vil like den man er, og spesielt ikke om man skiller seg ut. Men jeg er stolt av å være annerledes. Der er uansett ytterst få som kommer tett nok innpå meg til å se «det ekte». Mest fordi jeg trives godt alene og fungerer dårlig i relasjoner over tid.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s