Hårvekst og andre gleder

Som jeg har nevnt tidligere her på bloggen, klippet jeg av meg store deler av håret i september 2015. For meg som i mange år har slite med dårlig selvbilde, var dette en ganske massiv forandring, siden håret mitt var det som rammet inn ansiktet. Jeg følte meg naken og sårbar uten det lange håret.

Selv om det er svært overfladisk å være så opphengt i hår, er det likevel noe som er viktig for meg. Utover å ha langt hår, er det lite jeg bryr meg om utseendemessig. Jeg er den jeg er, sminkeløs og overvektig. Jeg tenkte bare å dele en liten oppdatering, for å vise hvor mye håret har grodd på bare 2 år! Det er en glede for meg at det endelig begynner å ligne noe jeg kan kalle langt hår. Ikke veldig langt, men jeg har så vidt bikket over grensen fra halvlangt. Om rundt tre års tid er jeg nok fornøyd.


September 2015.


September 2016.


September 2017.

Dette er en god dag og jeg tenkte jeg ville dele noen hverdagsgleder fra den siste tiden. Det er så viktig å legge merke til de små tingene som gjør livet stort og helt.

10 ting som har gjort begynnelsen på høsten bra:

♥ Frisk høstluft.
♥ Lesestunder i sofakroken.
♥ Tanker om året som kommer.
♥ Fine turer med vakre lille Mira.
♥ Takknemlighet over å bare være til.
♥ At jeg stadig vokser som menneske.
♥ Gamle Hotel cæsar-episoder på Tv2 sumo.
♥ Inspirasjon i form av fine blogger, bøker og mennesker.
♥ Redigering av nye og gamle bilder, spesielt mange naturbilder.
♥ Mye god vegansk mat, slik som hjemmelagde burgere, wok og vårruller.

Hva gjør deg glad for tiden?

8 kommentarer om “Hårvekst og andre gleder

 1. For et fint vesen du har. Du ser så tilnærmelig ut, og det mener jeg som verdens største kompliment ❤ og hvaaaaa har håret ditt vokst så mye så fort?! Og så tykt og fint, mitt ble skikkelig pistrete og elendig når jeg sparte ut, haha.

  Listen din, så fin. Ønsker deg en fantastisk fin kveld. Klemklem 🙂

  • Tusen takk for en veldig fin kommentar! ❤ Jeg synes det har vokst veldig fort bare på 2 år ja. Gleder meg til å se hva som skjer de neste årene. Jeg vil helst spare ned til hoftene 🙂

   Ønsker deg også en finfin kveld. Jeg skal avslutte kvelden sammen med pelsbarnet mitt, med litt kullsyreholdig i glasset og film på skjermen 😉

 2. Håret har vokst fort, og du har et vesen son kler å rammes inn i fine lange lokker. Jeg er glad i deg og syns det er koselig å de at ditt indre også har så nydelig ytre. Da passer det sammen. Du er fin!!

  • Takk, vennen min! Dette var en koselig kommentar før jeg snart finner natten. Du er fin du også 🙂 Jeg er glad for at du finnes, og at vi finner hverandre her på verdensveven. I innboks og på blogg. I hjertet.

  • Takk ☺ Det er nok fortsatt 2-3 år før jeg er helt fornøyd, men jeg er glad for at det har vokst såpass mye hittil. Det er det som er så fint med hår, det kommer helt av seg selv, uten at man trenger å jobbe for det 😉

  • Tusen takk, det var koselig å høre! ☺ Men jeg føler meg nok penere selv med langt hår. Flere som sier jeg kledde kort hår, men det er bare ikke helt meg. Gleder meg til håroppdatering i 2020, hehe! Det rammer inn ansiktet mitt bedre når det er langt. 😘

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s