Å farge et menneske


Fotografier fra forrige høst. Jeg var et ganske så annerledes menneske på den tiden. Det er ufattelig å tenke på hvor mye bare ett år kunne gjøre med meg. Hvor mye det kunne farge meg, få meg til å skinne og se livet med friske og helt andre øyne. Denne høsten skal bli så bra!

9 kommentarer om “Å farge et menneske

  1. Jeg har faktisk sett det selv, forandringen i deg, i vert fall den som skinner igjennom her via bloggen din. Det er som du sier, du har liksom farget deg selv litt, og det er veldig uendelig vakkert å se et menneske blomstre ❤

    • Takk, det varmer hjertet mitt å høre at det skinner gjennom her på bloggen. Jeg er spent på hva denne høsten og det nye året vil gi meg. Og jeg tror det vil få meg til å blomstre enda mer 🌷😊

  2. Mange ganger, tenker jeg på hva som fargelegger livet mitt. Noen ganger er det mennesker, andre ganger dyr og noen ganger bare fotografier eller løse ord. Det som er fint, er at vi kan bevare hverandre også med nye nyanser. God høst, Marthe!

    • Ja, det er en spennende tanke! Jeg tror det er mye som kan farge oss, på godt og vondt. Og jeg er takknemlig for både nye nyanser og de ekstra fargene som setter seg ved siden av de andre. Jeg tenker på følelsene mine som en regnbue noen ganger. Et helt spekter av lys og mørket.

      God høst til deg også, Helene! Jeg er glad for å dele litt av høsten sammen med deg, både på mail og kommentarer 😊❤

Det er stengt for kommentarer.