9 kommentarer om “Å farge et menneske

 1. Jeg har faktisk sett det selv, forandringen i deg, i vert fall den som skinner igjennom her via bloggen din. Det er som du sier, du har liksom farget deg selv litt, og det er veldig uendelig vakkert å se et menneske blomstre ❤

  Likt av 1 person

  • Takk, det varmer hjertet mitt å høre at det skinner gjennom her på bloggen. Jeg er spent på hva denne høsten og det nye året vil gi meg. Og jeg tror det vil få meg til å blomstre enda mer 🌷😊

   Liker

 2. Mange ganger, tenker jeg på hva som fargelegger livet mitt. Noen ganger er det mennesker, andre ganger dyr og noen ganger bare fotografier eller løse ord. Det som er fint, er at vi kan bevare hverandre også med nye nyanser. God høst, Marthe!

  Likt av 1 person

  • Ja, det er en spennende tanke! Jeg tror det er mye som kan farge oss, på godt og vondt. Og jeg er takknemlig for både nye nyanser og de ekstra fargene som setter seg ved siden av de andre. Jeg tenker på følelsene mine som en regnbue noen ganger. Et helt spekter av lys og mørket.

   God høst til deg også, Helene! Jeg er glad for å dele litt av høsten sammen med deg, både på mail og kommentarer 😊❤

   Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s