Høstgave til en tilfeldig leser


I dag tenkte jeg
 å gi bort en spennende vegansk kokebok. Her er det oppskrifter for enhver smak, enten du er veganer eller bare litt nysgjerrig på grønn mat. Kanskje vil du prøve ut trenden kjøttfri mandag, eller lage noe søtt og godt til helgen? Mulighetene er mange.

Jeg har tidligere postet flere veganske oppskrifter her på bloggen. Ta gjerne en titt, så kanskje du finner noen idéer som faller i smak.

For å være med i trekningen av boken: skriv hva du liker å spise på kalde høstdager (det trenger ikke være vegansk).

Husk å skrive e-postadressen din i kommentarfeltet, så kontakter jeg deg om du vinner, og sender boken gratis i posten.

Jeg trekker en tilfeldig leser om én måned fra nå, altså 3. november. Ønsker dere alle en riktig god mat-uke!

16 kommentarer om “Høstgave til en tilfeldig leser

 1. Tilbaketråkk: Tacopizza – LIVETS ROSE ~
 2. Det jeg liker best å spise på høsten tror jeg må være de siste skikkelige ferske grønnsakene fra hage/butikk å lage en skikkelig god lapskaus eller grønnsaksuppe! Med selvfølgelig flatbrød ve siden av! Nam nam

   • Ja, det er veldig godt! Og det er så greit i tillegg for du kan bare fryse ned og ta det opp igjen og ha mange ganger hvis du lager en del!

    Ååh.. Nå fikk jeg så lyst på noe med MASSE grønnsaker!! Hehe

    Ha en fin natt videre 🙂

    • Ja, jeg pleier ofte å fryse ned! Kjekt for dager man vil ha noe raskt og lettvint 🙂 Her blir det nok en spennende suppe senere i dag. Jeg lager en variant som er ganske lik denne: https://livetsrose.net/2017/09/13/lun-hostsuppe

     Jeg eksperimenterer ofte med ulike supper. Liker å finne opp nye oppskrifter. Så deler noen her på bloggen i ny og ne.

     Ha en fin natt videre du også. Eller nå er det vel strengt talt morgen snart 😉

 3. Gulasj-suppe! Når æ tenker etter er det sikkert mulig å lage en god variant av den vegansk…? Det er jo krydderet som gir smaken? 😊

  • Det er sikkert fullt mulig! Jeg har aldri smakt gulasjsuppe, så har ikke noe å sammenligne med. Men jeg kan jo si at jeg enda ikke har kommet over noe animalsk som ikke jeg kan gjøre vegansk! Det finnes alltid noe som kan erstatte smakene 😊🍃

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s