Høstgave til en tilfeldig leser


I dag tenkte jeg
 å gi bort en spennende vegansk kokebok. Her er det oppskrifter for enhver smak, enten du er veganer eller bare litt nysgjerrig på grønn mat. Kanskje vil du prøve ut trenden kjøttfri mandag, eller lage noe søtt og godt til helgen? Mulighetene er mange.

Jeg har tidligere postet flere veganske oppskrifter her på bloggen. Ta gjerne en titt, så kanskje du finner noen idéer som faller i smak.

For å være med i trekningen av boken: skriv hva du liker å spise på kalde høstdager (det trenger ikke være vegansk).

Husk å skrive e-postadressen din i kommentarfeltet, så kontakter jeg deg om du vinner, og sender boken gratis i posten.

Jeg trekker en tilfeldig leser om én måned fra nå, altså 3. november. Ønsker dere alle en riktig god mat-uke!

16 kommentarer om “Høstgave til en tilfeldig leser

  1. Det jeg liker best å spise på høsten tror jeg må være de siste skikkelige ferske grønnsakene fra hage/butikk å lage en skikkelig god lapskaus eller grønnsaksuppe! Med selvfølgelig flatbrød ve siden av! Nam nam

    Likt av 1 person

    • Det er sikkert fullt mulig! Jeg har aldri smakt gulasjsuppe, så har ikke noe å sammenligne med. Men jeg kan jo si at jeg enda ikke har kommet over noe animalsk som ikke jeg kan gjøre vegansk! Det finnes alltid noe som kan erstatte smakene 😊🍃

      Liker

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s