Fordi det er vakkert


Jeg elsker høsten fordi den er vakker. Når luften klarner og blir friskere. Vinden får håret til å piske mot ansiktet. Det rasler i løvet, bladene virvler opp fra asfalten. Og fargene, fargene beriker min verden. Både den ytre og den indre. Mer enn du er i stand til å fatte.

14 kommentarer om “Fordi det er vakkert

  • Takk 🙂 Ja, det er greit å slippe for mye regn. Men det kan være litt deilig noen ganger også. Gå ut i regnvær og bli klissvåt. Det er også noe fint og beroligende når regnet pisker mot rutene.

   Synes høsten er en herlig tid, spesielt siden jeg er plaget av varmen på sommeren 😉

 1. Jeg kjenner konturene, selv om jeg ikke kan fatte hvordan det er helt presist for deg. Jeg kjenner konturene, fordi de påvirker meg også – løvet som falt i fjor, raslingen og fargene mot mørkere tider som jeg faktisk elsker. I vinter skal jeg fotografere istapper.

  • Ja, høsten er tiden for oss. Med farger på alle kanter vi kan fange. Istapper til vinteren høres bra ut! Jeg gleder meg til frosten kommer, så jeg kan ta bilder av planter og blomster dekket med et tynt islag tidlig på morgenene. 🙂

 2. Nydelige bilder, nydelig tekst og nydelig årstid! Som over natten har høsten kommet for fult her hjemme. Inntil i går har det vært varmt og lummert ute, til min lette-irritasjon siden jeg har fornyet klesskapet med ull og store strikkagenseren. Men i natt kom høsten og i dag måtte jeg varme opp huset bittelitt for første gang i år. Åh. Også plukket jeg fargerike blader når jeg gikk tur på butikken tidligere i dag. Sjelefred.

  • Hyggelig du likte bildene! Ja, høsten er en fantastisk årstid. Jeg synes egentlig høstfargene kom ganske tidlig i år, her jeg bor. Helt i begynnelsen av september egentlig. Det var ikke like mye farger på den tiden i år.

   Varmen ja, det er god temperatur nå synes jeg. Ligger som regel på 12-15 grader på dagtid (så lenge det varer). Så jeg har enda ikke begynt med jakke. Jeg har samme garderobe hele året skjønner du, så eneste forskjellen er jakke når det kryper ned mot minus, og vintersko etter hvert. Og en litt tykkere bomullsgenser, i alle årstider utenom sommeren.

   Her slipper jeg heldigvis å varme opp leiligheten, (selv om det trolig blir ganske kaldt i vinter, jeg er litt ekstrem på strømsparing). Bor i borettslag og får heldigvis god isolasjon fra leilighetene over og på siden. Jeg venter egentlig på at det skal bli kaldere, så innetemperaturen kan synke litt. 21 grader er litt i de varmeste laget 😉

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s