Å snakke med en katt

IMG_9344
IMG_9324
IMG_9347

Å snakke med en katt krever tålmodighet. Mens hunden løper mot deg, kan katten være svært egenrådig og sær. Jeg vokste opp med katter, og har i voksen alder hatt to hunder. Hunden min Mira som nå lever sammen med meg, er så totalt annerledes fra kattene jeg vokste opp sammen med. Og her er en helt annen katt, en jeg møtte på min vei for mange år tilbake. Hun var gravid og ikke særlig snakkesalig. Men jeg fikk i det minste fanget henne i noen fotografier.

4 kommentarer om “Å snakke med en katt

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s