Det er jeg som kjenner hjerteslagene

Minnene dine har ikke større makt over deg enn det du velger å gi dem. Enklere sagt enn gjort kanskje, men like fullt et valg. Et valg om å tilgi, bearbeide og komme seg videre. Jeg sitter fremdeles fast i fortiden selv. Enkelte ting tar tid å bearbeide, gi slipp på. Men det betyr ikke at man skal slutte å kjempe. Jeg jobber med meg selv hver eneste dag for å bli en bedre utgave av meg selv. Det handler ikke om prestasjoner eller noe andre mennesker ser. Det handler om hjertet mitt. Om hvem jeg er innvendig og hvordan jeg best mulig skal kunne leve med meg selv, livet ut.


Jeg kommer aldri til å leve sammen med noen andre mennesker. Ingen partner, ingen sjelefrend. Om jeg noensinne kommer til å bo sammen med andre mennesker, vil det i såfall kun være i en overgangsperiode, aldri noe varig.

Den eneste jeg skal være sammen med for alltid, er meg. Det er jeg som er inne i mitt eget hodet, jeg som kjenner hjerteslagene – hurtige eller svake. Jeg som sier «god natt» til meg selv, før jeg sovner. I dag, i morgen og den dagen i fremtiden når jeg sier det for siste gang.

7 kommentarer om “Det er jeg som kjenner hjerteslagene

 1. Allow me to respond. (If you find me to much apparent, please let me know) The first part of the text I full agree with. The second part I feel it’s a kind of shame. Not for yourself perhaps, you know what you want, but for the others who will have to miss being with you.

  • I’m not quite sure if you got the text right? 😉 The second part only says that I’m going to alone the day I die (hopefully when I’m very old), and that I’ll always live by myself.

   I don’t understand what you mean by the others who will have to miss being with me? By the time I’m an old woman there will not be any family left.

 2. Du skrev att den enda du vill leva tillsammans med är du. Du kommer aldrig att leva tillsammans med andra människor.
  Jag tror att petergreyphotography vill säga att det är tråkigt för alla människor som kunde tänka sig att leva tillsammans med dig.
  Ha en trevlig kväll!

  • Skjønner! Jeg trodde bare at han kanskje hadde misforstått noe, siden han oversetter fra norsk til nederlandsk.

   Jeg forstår at det kanskje kan virke trist for andre mennesker. Men for de som har fulgt bloggen min en stund, burde det ikke være helt ukjent at jeg lever alene og ønsker det. Normale mennesker finner kanskje glede i bo sammen med andre, eller å ha mange sosiale relasjoner – men for meg som er en «ensom ulv» er det helt utenkelig. Jeg er ikke skapt til å være i et forhold eller bo sammen med noen.

   Når det tross alt ikke er noen som kjenner meg godt, er det jo heller ingen som kunne tenke seg å leve sammen med meg. Jeg er tilnærmet venneløs og ønsker å ha det slik. Da er det ingen som kan tenke at de går glipp av noe.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s