Å tillate seg selv å føle

Livet er vakkert og jeg vil bare nyte det så lenge jeg kan. Høre på de vakre tonene som strømmer ut av høyttalere eller ørepropper, kjenne nytelsen når jeg spiser deilig mat, kjenne tilfredstillelsen av å hvile, ligge lenge å dra meg når jeg egentlig er utvilt.

Kjenne vinden som tar tak i håret mitt. Øynene som blir fylt med tårer, enten det er av smerte eller fordi jeg er glad, rørt. Jeg vil så gjerne bare kjenne på alt sammen.

Send meg opp og ned i bølgedaler som om det var en berg-og-dal-bane. La meg føle på ekstase og den euforiske følelsen selve livet kan være. La meg skrike av fortvilelse, eller hysterisk sende armen hardt mot murveggen. Jeg vil ikke slutte å føle.

Og det innebærer å måtte føle på både det gode og det vonde. Jeg finner inspirasjon i gleden, og jeg finner inspirasjon i sorgen. Mest av alt finner jeg mange magiske følelser et sted i mellom alt dette. Et sted på følelsesspekteret. Jeg har behov for å tillate meg selv å føle. For følelser er ikke farlig, uansett hvor vonde de måtte være.

Processed with VSCO with b4 preset

4 kommentarer om “Å tillate seg selv å føle

    • Yes, I just want to allow myself to feel everything! Even the pain, because I learn from it. I have experienced a lot of pain in my life, more than a human should have to I think. But I wouldn’t change it, even if I could. The pain has made me a strong and independent young woman.

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s