Abstrakt barndomDisse ble skapt da jeg var 3 år gammel. Jeg har alltid vært glad i å male og tegne. Gjerne abstrakt og med masse farger. Kanskje nettopp derfor ble jeg mest grepet av maling. Det var lettere å la fargene flyte, lettere å gi seg hen til det formløse. Jeg savner virkelig den tiden jeg malte. Når staffeliet sto på rommet mitt og oljemalingen ble blandet på paletten, penselen ble dratt nedover lerretet eller arket. Eller når jeg rett og slett bare brukte fingrene.

Jeg håper jeg en dag kan finne tilbake til gleden med å tegne eller male. Men det får bli et annet år. Et annet prosjekt.

6 kommentarer om “Abstrakt barndom

    • Thank you! I’m quite proud of these. Especially when I think about that I was only three years old. I wish I had kept some more recent paintings and drawings.

      I have some creative goals for the next years, but they don’t include painting. But perhaps the year after that. I find it a little bit difficult to bring lots of painting stuff in to my home as a minimalist. But I have a digital drawing tablet, and I hope I can begin to use that a little bit.

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s