De rette ordene
Jeg vandrer gjennom tekstdokument etter tekstdokument, kun for å finne de rette ordene. Etterlater meg spor, ledetråder til livets mysterier. Og i dag lar jeg meg selv få være ordløs. Jeg trenger ikke alltid snakke. De rette ordene går ingen steder. De er der når jeg ønsker dem tilbake.

10 kommentarer om “De rette ordene

  1. De rette ordene kommer tilbake. De bor i dokumenter, munner, hoder og aviser. De bor i ordbøker og romaner. De bor i dommer og avhandlinger. De bor på julekort, og jeg sier riktig god fredag på julegenserens dag. Klem til deg, Marthe.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s