Jeg trenger ikke være så jævla flink

I år skal jeg bli flinkere til å ikke bestandig gjør så mye nyttig, trenge å være så produktiv. Det er ingen vits i å stresse. Hvis jeg en uke ikke leser én eneste bok eller blogg så er det helt greit. Hvis ikke jeg hele tiden fotograferer og skriver tekster, er det greit. For når jeg først produserer, produserer jeg mye! Hvis jeg noen uker bare trøkker i meg lettvinn mat som overhodet ikke er hjemmelaget eller laget helt fra bunnen, er det greit.

For det viktigste er at jeg er lykkelig, at jeg har det bra. Selv om det kanskje innebærer serietitting, mye tenking, å ligge i senga og ikke gjøre en dritt, å spise makaroni med vegansk smør og krydder. Det gjør ingenting.

6 kommentarer om “Jeg trenger ikke være så jævla flink

 1. Det gjør ingenting. Du er bra nok, uansett. Og du kommer tilbake, på en eller annen måte. Og alt er greit, så lenge du er deg. Og du er inspirerende, selv om du ligger i senga med Mira og tenker.

  • Ja, det er sånn jeg vil ha det. Jeg fungerer dårlig under press, og da er jeg glad for at jeg er med tiden har sluttet å presse meg selv så mye. Det er jo ingen andre som gjør det. Det viktigste er at jeg gjør det som gjør meg glad og fornøyd. Jeg hverken skriver eller fotograferer for andres del. Ikke produserer jeg for å oppnå noe heller. Da er jeg glad for at jeg kan gjøre det i mitt eget tempo.

   Noen uker skriver jeg ikke et eneste dikt, andre ganger skriver jeg over 100 på én dag. Det er sånn jeg liker å ha det. Den ekstreme variasjonen.

   Det samme med ting som matlaging og fysisk aktivitet. Noen uker lager jeg masse fra bunnen av og bruker timesvis på matlaging, andre uker går det mest i lettvinne halvfabrikata. Noen uker beveger jeg meg bare det absolutte minimum som Mira trenger og ellers ligger i senga, andre uker kan jeg gå i mange timer.

   Jeg liker at jeg ikke trenger å være konstant «flink», men at jeg heller kan leve slik som passer meg best.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s