Brytebrød

IMG_4104 og IMG_4157
Jeg tenker tilbake til en svunnen tid. Barneår. Den gangen jeg ikke fant ordene for å beskrive smerten min. Forvirret? absolutt! Fortalte om frustrasjon og sorg over ensomhet. Fortalte om depresjon og dystre tanker. Men smerten min forble urørlig. Klarte ikke gå for nærme. Våget ikke fortelle. Beskrive. Kanskje noen da kunne forhindret det hele. Forhindret at du spiste av hjertet mitt, brøt sjelen min opp i biter som om den var brytebrød.

Stille la du verden min tilbake, som et puslespill med manglende biter.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s