Fordi det er viktig for meg

Jeg ønsker at dikt og andre kreative tekster skal få en større plass på denne bloggen. Før delte jeg flere dikt. Eller egentlig ikke, siden jeg skrev sjeldnere. Men totalt var det mange av innleggene som var dikt.

Jeg ønsker å finne tilbake til noe av det jeg savner med denne bloggen. Og en av tingene er å poste mer poesi. Jeg deler en form for kreative tekster hver mandag, og har gjort det i godt over et år nå – men jeg føler ikke det er nok. Jeg vil dele oftere. Fordi det er viktig for meg.

Jeg har en annen blogg, som noen kanskje har fått med seg. Den heter Vinterblomst og har levd i snart ti måneder. Der poster jeg hovedsakelig dikt, korte tekster, noen tanker og fotografier. Det meste er mer konsentrert og kortfattet. Så siden jeg hverken ønsker å slå sammen disse to bloggene, eller bare dele dikt på Vinterblomst – vil Livets rose bli litt annerledes fremover.

1
Jeg ønsker ikke å ha så faste rammer på bloggen. Jeg vil tillate meg selv å gi mer slipp rutinene. De dere kanskje ikke ser. De som forteller meg når det jeg må poste en ny vegansk oppskrift, naturbilder eller portretter. En mulig bivirkning av å leve med en tvangslidelse, hehe! Alt har et rart system i hodet mitt.

Jeg ønsker bare å skrive! For livet mitt består for det meste av det. Skrive og fotografere. Betrakte og beskrive. Bevare tankene til evig tid. Det er riktignok bare en liten brøkdel som havner her på bloggen, men jeg ønsker at det skal være mer. Flere av de litt rare tekstene mine. Jeg vil samle de her. Ikke fordi jeg trenger respons, men fordi de er en del av meg. Og bloggarkivet ønsker jeg at skal gjenspeile flere sider av den jeg er. På godt og vondt.

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s