11 kommentarer om “Spre dine vinger

 1. Jag har kollat upp vad fågeln heter och det är en gravand. Vet dock inte vad den heter på norska. Jag måste passa på att säga att norska är ett av de vackraste språk jag vet och som jag väldigt gärna skulle vilja lära mig. Men trots likheten med svenskan så är det inte alltid så lätt att förstå norska. Men din blogg hjälper mig att förstå lite mer för varje inlägg.

  • Ja, den heter Gravand på norsk også 🙂 Det ser ut til å være en hann, når jeg ser på galleri på wikipedia: https://no.wikipedia.org/wiki/Gravand

   Så artig at du synes norsk er et vakkert språk, for jeg synes egentlig svensk er finere. I hvert fall i tale. Det er på en måte mer «flyt» i svensk enn norsk.

   Jeg har inntrykk av at nordmenn har litt lettere for å forstå svensk enn omvendt. Jeg følger flere svenske blogger, og forstår det nesten like godt som norsk.

   Det skal også sies as jeg har vært ganske mye i Sverige, helt fra jeg var liten. Min mormor og bestefar hadde campingvogn i Strömstad tidligere.

 2. Vad roligt. Jag hartyvärr aldrig varit i Norge annat än på Gardemoen flygplats. Men min önskan är att kunna åka dit så fort jag får möjlighet. Min bror har varit mycket i Norge och säger att det är otroligt vackert där.Så jag är verkligen sugen på att åka dit.

 3. Fantastiskt vackert. Jag drömmer också om att få ta bilder på norrsken och midnattsol. En dröm jag har är att en dag få åka på Hurtigrutten. Även Lofoten och Tromsö och naturligtvis Oslo med.

  • Ja, Hurtigruten har jeg planer om å reise med i løpet av de nærmeste årene! Hele reisen fra Bergen til Kirkenes som går over 7 dager. Jeg tror det er en fantastisk reise.

   Jeg håper å kanskje få det til i år eller til neste år. Det krever litt planlegging, siden jeg har en hund jeg trenger pass til. Også må jeg først reise 3 timer med buss til Oslo og deretter ca. 6.5 time med tog til Bergen.

   Når jeg en gang reiser med Hurtigruten blir det i hvert fall MANGE bilder på bloggen 🙂

Det er stengt for kommentarer.