Jeg gleder meg til å høre fuglene kvitre

IMG_1078
IMG_1372
IMG_1369
Når jeg ser disse bildene, tenker jeg på våren. Om noen få dager er det februar, og det går fort fra februar til mars og videre mot lysere tider. Jeg gleder meg til å fange de første vårtegnene, se hestehoven som stikker hodet frem. Høre fuglene kvitre.

6 kommentarer om “Jeg gleder meg til å høre fuglene kvitre

    • Takk 🙂

      Som jeg skrev i det forrige blogginnlegget: jeg har fjernet like-knappene. Det gir meg svært lite med likes. Da er det bedre med kommentarer om noen vil gi tilbakemeldinger. Ikke minst siden det kun er registrerte brukere som kan «like».

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s