En bit av den jeg er nå

IMG_4583
IMG_4580I år ønsker jeg å kunne bruke meg selv mer i fotografier. Fange noen selvportretter, noen sinnstemninger, noen følelser. Tiden går fort og jeg ønsker å kunne bevare en bit av den jeg er nå. I fotografier, i tekster, i minner.

Natur og selvportrett, november 2013

2 kommentarer om “En bit av den jeg er nå

  1. These are beautiful pictures as well. The combination is wonderful. You like autumn best you wrote yesterday. I can understand that now. You match with that seison. (By the way – you are a great looking woman with the most special eyes!)

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s