Nebbet som rommer ord jeg ikke forstår

IMG_5231
Å, som jeg undres over hva hun tenker. Hvem hun er der nede ved vannflaten. Det vakre lille hodet som titter opp mot meg, nebbet som rommer ord jeg ikke forstår. Bladene som svever rundt henne, høstssolen som står sterkt ned mot andedammen.

Jeg vet ikke engang om hun er en henne.

2 kommentarer om “Nebbet som rommer ord jeg ikke forstår

  1. I think it might indeed be a her. Male ducks mostly are more colourful. But then, I don’t know anything about birds. I understood there a flying birds and there are floating birds. These birds seem to be of the floating kind 🙂

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s