Hvilke produkter har jeg på badet?

Jeg har tidligere i innlegget klær og minimalisme skrevet om den manglende interessen for mote, og at jeg ikke kjøper sminke. Som minimalist bruker jeg få produkter, og derfor blir nok dette et kortfattet innlegg. Bloggutfordring 22 er nemlig favorittproduktene dine (hår, sminke, hygiene osv).

Jeg har ingen favoritter. Det eneste viktige for meg er at jeg har produkter som er veganske, billige og som fungerer greit. Håret mitt er ikke kresent, og kroppen blir alltids ren. Sminke er noe jeg aldri mer kommer til å bruke. For meg finnes det ingenting positivt med det. Det er for meg helt ulogisk å smøre noe utenpå huden sin som ikke hører hjemme der. Bortkastet tid er det også!

Så hvilke produkter bruker jeg?

IMG_2487
• Sjampo og balsam fra Urtekräm
• Tannkrem fra First price
• Bambustannbørste fra Humble brush
Fluorid tannskyll

For meg dekker sjampo også behovet for dusjsåpe. Jeg bruker aldri kremer eller bodylotion, kjøper ikke parfyme og bruker heller ikke deodorant til vanlig.

Nå skal det sies at jeg ønsker å slippe billig unna med slike produkter. Jeg kommer med andre ord ikke til å fortsette å kjøpe produkter fra Urtekräm, som er unødvendig dyrt og ikke noe bedre enn billigere merker. Den billige tannkremen er vel så bra som dyrere varianter, og jeg kjøper det rimeligste toalettpapiret som finnes på markedet (10.26 kr for 8 ruller på Rema 1000, med Æ-appen).

Noen synes kanskje det er å «spare seg til fant», men jeg ser ærlig talt ikke poenget med bleket, dyrt og altfor mykt toalettpapir fra Lambi (som loer) eller dyre hårprodukter jeg ikke trenger.

Hvilke produkter trenger du på badet?

6 kommentarer om “Hvilke produkter har jeg på badet?

 1. I should not comment because I’m man and men are incredibly simple in the bathroom. (Electric) toothbrush (my mouth hyginenist wants me to use that. I have all my original teeth still, except the wishdom teeth. Last one being ejected last year (!). Now I’m definately dumb. I forgot the brand of toothpaste. Shower soap from…. Dove, I think. Shampoo…. I don’t know. Razor gel from Gillette. Deodorant also Dove. That’s it. I don’t use make up (my psychiatrist forbid me) (that is a joke) 🙂

  • I guess we are kind of the same there. I really don’t like to buy or use more products than I have to. Most womans like these kinds of products, but for me – make up is just stupid. You waste both your money and your time. And I think it’s sad that so many young girls feel the need to use make up. Those who do it because they like it, that’s okay. But when I hear people say that they would avoid going out without make up on, it’s not a healthy thing I think.

   If my hair wasn’t long, I wouldn’t need conditioner either. And I use my shampoo for both my hair, body and shaving. I really like multi-purpose products (most things actually are, if your just creative.)

   I have removed 3 of my wisdom teeth, have a small tooth (microdontia) and still have one of my primary teeth (hypodontia). But besides that I have never had any caries at all. My teeth are very important to me. If I ever get caries, it’s just because I’m lazy. So that’s not going to happen.

   Actually I think I’m wiser without my wisdom teeth 😉

  • I have to add: if this theme wasn’t a part of the blog challenge, I would never care to write about it. I care very little about clothes and fashion, but even less about bathroom products 😀 I guess I’m most excited by the fact that I’m able to get my toilet paper very cheap. And that is kind of funny I think.

 2. Altså, dyrt dopapir har jeg aldri skjønt meg på. Jeg synes First Price har mye bedre kvalitet enn luksusmerkene.

  • Hehe, ja du sier noe der! Jeg synes dyre varianter ofte er for myke og loer. Kan ikke skjønne at folk orker papir som fester seg både her og der 😉 Og hvem trenger egentlig bleket dopapir liksom?

Det er stengt for kommentarer.