6 kommentarer om “Vårvandring

    • Nei, jeg har ikke flyttet dit. Har faktisk lagt de planene på is, da jeg ikke lenger føler at de syke boligprisene er verdt det. Jeg kan reise MANGE ganger på ferie til Oslo og fremdeles gå masse i pluss. Ikke minst – jeg tror ikke er storby er noe for meg som er så vár for sanseinntrykk. Tror det fort kunne blitt altfor mye for meg.

      Fremover vil jeg heller fokusere litt på å pusse opp leiligheten, nå som jeg har slått meg til ro med at det er her jeg kommer til å bo flere tiår frem. Kanskje jeg en gang flytter, men da blir det neppe til en storby.

      I januar fikk jeg skiftet alle lister og dører hjemme, så alt er mer hvitt og minimalistisk (det var trehvitt før). Jeg la også nytt belegg i gangen. Og trolig i slutten av 2019 eller 2020 kommer jeg til å pusse opp badet. Om noen år kommer jeg også til å gjøre noe med kjøkkenet. Men jeg tar det litt som det kommer, for jeg har andre ting å spare til også (blant annet nedbetaling av fellesgjeld på leiligheten i 2026).

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s