12 kommentarer om “Vårvandring

  • Nei, jeg har ikke flyttet dit. Har faktisk lagt de planene på is, da jeg ikke lenger føler at de syke boligprisene er verdt det. Jeg kan reise MANGE ganger på ferie til Oslo og fremdeles gå masse i pluss. Ikke minst – jeg tror ikke er storby er noe for meg som er så vár for sanseinntrykk. Tror det fort kunne blitt altfor mye for meg.

   Fremover vil jeg heller fokusere litt på å pusse opp leiligheten, nå som jeg har slått meg til ro med at det er her jeg kommer til å bo flere tiår frem. Kanskje jeg en gang flytter, men da blir det neppe til en storby.

   I januar fikk jeg skiftet alle lister og dører hjemme, så alt er mer hvitt og minimalistisk (det var trehvitt før). Jeg la også nytt belegg i gangen. Og trolig i slutten av 2019 eller 2020 kommer jeg til å pusse opp badet. Om noen år kommer jeg også til å gjøre noe med kjøkkenet. Men jeg tar det litt som det kommer, for jeg har andre ting å spare til også (blant annet nedbetaling av fellesgjeld på leiligheten i 2026).

   • Jeg kan godt forstå at du ikke ønsker å bo i en storby. Og det er klart ikke billig å bo i Oslo, så å besøke der de gangene du ønsker det er nok også lurere. Godt å kunne komme hjem igjen til mer stillhet og ro rundt deg. 🙂

    Artig at du skal pusse opp leiligheten din! Det er noe som vil også hjelpe til med å få deg til å føle deg mer hjemme, og få fikset det opp så det passer din personlighet. 🙂 Jeg vil også at vi får fikset litt opp i mer av leiligheten vår generelt også. Vil gjerne at det ser litt ryddigere ut, og mindre unyttig skrot rundt omkring.

    • Ja, jeg gleder meg til å pusse opp mer med tiden. Nå som jeg er minimalist er det veldig viktig for meg å få alt mest mulig hvitt og minimalistisk i stil.

     Har allerede planlagt en god del hvordan bad og kjøkken skal se ut, selv om det er en stund til jeg skal ordne det.

     Spesielt på badet vil det få et mye renere uttrykk når jeg får pusset opp. Jeg har så mange unødvendige knagger og stenger til å ha håndkler på, når jeg egentlig bare trenger 2 små knagger ved vasken til håndkler (henger aldri opp badehåndkler). Ikke minst dorullholder som aldri er i bruk, samt overskapene i baderomsinnredningen. Gleder meg skikkelig til å få det bort.

     Skjønner godt at du ønsker at det skal se litt ryddigere ut. Jeg har jo ikke noe synlig rot overhodet, men både kjøkken og bad kan lett se ryddigere ut når jeg får fikset det slik jeg vil. På kjøkkenet for eksempel, har jeg jo en mikroovn på benken (det eneste som står framme). Ved oppussing vil jeg da enten gå for en integrert kombiovn eller droppe denne. For meg er det viktig med helt tomme overflater og at det ikke står noe unødvendig framme 🙂

     Tenker også å få integrert kombiskap og oppvaskmaskin på kjøkkenert. Det vil gi et mye mer sømløst og fint uttrykk. Også skal jeg droppe alle håndtak, og få slike skaper og skuffer man åpner ved å trykke på dem.

     Men dette er jo ganske mange år frem.

     • Det er godt å ha en del planer. Synes du virker som en veldig praktisk person. 🙂

     • Ja, jeg har alltid likt å planlegge. Elsker å skrive lister og tenke et godt stykke frem i tid. Noen planer endrer man kanskje med tiden, men jeg finner stor ro og glede i planlegging. Jeg er nok en ganske praktisk person ja.

      Og sånn som med oppussing, synes jeg det nesten er «halve moroa» å planlegge ting ned til den minste detalj.

      Har jo planlagt badet mest detaljert, siden det er det jeg kommer til å pusse opp først. Og jeg er ganske detaljefiksert og sær, for å si det sånn. Som minimalist er jeg VELDIG opptatt av hvilken form og størrelse ting har. Det skal være mest mulig firkantet, og ikke ha runde hjørner eller lignende. Så på badet er det viktig med formen og dybde på vasken og ikke minst doen (skal ha vegghengt med en litt firkantet form). Er enda ikke helt enig med meg selv hvordan jeg gjør det med fliser på gulv og vegger. Og jeg misliker at jeg må ha såpass stort speil for at det skal se bra ut. Men men, det blir nok fint til slutt.

 1. Det vil jeg være enig i! Om at det vil bli fint når du har blitt ferdig med opppussingen! 🙂

  • Ja, tror det blir veldig bra. Gleder meg til det blir anledning til å pusse opp! Nå har jeg planlagt ganske mye angående kjøkkenet også, selv om det er mange år frem. Fordelen med å planlegge det såpass detaljert allerede nå, er at det er lettere å komme med justeringer underveis. Når jeg er såpass sikker på detaljene rundt hva jeg vil ha, er det også lettere å tenke gjennom om behovene endrer seg etter som årene går.

Det er stengt for kommentarer.