Dager i stillhet

IMG_5720 9
Jeg går inn i nok en helg og jeg merker at jeg trenger litt fri fra bloggen. Tid til å være for meg selv, uten internett, uten forstyrrende elementer. Det finnes viktigere ting enn bloggen, og nå trenger jeg å fokusere litt på livet utenfor dataskjermen.

Jeg er tilbake 21. februar, med ordløs onsdag som vanlig.

6 kommentarer om “Dager i stillhet

  1. Vi «blogges» 21. februar. Jeg håper helga behandler deg pent, i all sin stillhet (som jeg håper blir slik du trenger det nå). Det er lov å være sliten. Det er lov å kaste inn håndkle. Det er lov å skrike om hjelp. Alt er greit, bare å ikke gi opp livet selv. For du er verdifull. Takk for at du er til.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s