8 kommentarer om “Cats and birds

    • Bildene av fuglen tok jeg for 6 år tilbake. Mener å huske vi bare fant den liggende død på verandaen. Også fikk jeg mamma til å ta på seg hansker og få den til å «posere». Den hadde knekt nakken, men vanskelig å si hva som skjedde. Mulig den fløy i vinduet.

      Fuglen på det øverste bildet fløy i hvert fall i vinduet og jeg våknet av et brak. Da jeg gikk ut på verandaen sto den musestille og jeg fikk fotografert den. Heldigvis fløy denne videre, tilsynelatende uskadd.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s