Millioner av farger

IMG_4085 2
Jeg vil vise deg en verden helt fremmed fra den du kjenner. Alle fargene, nyansene, hele følelsesspekteret som spraker og gnister som millioner av farger! Om du bare kunne se hvor rik verden er for meg.

Å være sårbar og se verden med andre øyne kan være smertefullt, men det kan også være ufattelig vakkert. Når jeg er trist er jeg bunnløs trist, men når jeg er glad er jeg ofte nesten svevende. Som i en euforisk himmeldans. Ordene strekker nesten ikke til.

2 kommentarer om “Millioner av farger

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s