Dagens latter

Når man som minimalist får lyst til å måle nøyaktig hvor stor leiligheten er, er det overraskende enkelt! Slik er det altså å bo med veldig få ting i en stor leilighet. For boligen min var ikke 68 kvm som først antatt (og oppgitt i prospektet for 4.5 år siden). Med innebod, gang og hele sulamitten er den faktisk 83 kvm. Det er virkelig ikke rart jeg har altfor mye plass og det ser tomt ut her.

Èn ting er i hvert fall helt sikkert: om jeg noensinne får sansen for dansing, har jeg mye plass å boltre meg på.

IMG_4280
I løpet av våren skal jeg få lagt ut bilder av hvordan det ser ut her, som jeg har lovet i kommentarfeltet en stund nå.

5 kommentarer om “Dagens latter

  • Hehe! Det skal sies at jeg «rister løs» litt på kjøkkengulvet noen ganger, men det hadde neppe tatt seg ut om jeg danset åpenlyst foran de store vinduene.

   Skulle lagt ut bilder i begynnelsen av året, men siden jeg ikke kommer til å blogge stort i mars kommer de nok litt senere. Vurderer å kjøpe et mindre og finere salongbord, så tenkte kanskje å vente med å ta bilder frem til jeg har fått kjøpt et jeg liker 🙂

 1. Dancin’ where the stars go blue
  Dancin’ where the evening fell
  Dancin’ in your wooden shoes
  In a wedding gown

  This is from a song (When the stars go blue) by Ryan Adams. Your line about dancing made me think of this. Dancing in the empty space, dancing to the sound of drums, dancing with a smiling face, dancing till the morning comes…. 🙂

  • This made me smile! I listened to the song, and I really like it.

   I’m dancing in my dreams and sometimes heavy dancing for exercise, but I’ve never been a good dancer 😉

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s