Februarblå

I januar postet jeg innlegget Januargrå, da den første fargen i fotoprosjektet mitt var grå/svart-hvitt. Nå er en ny måned straks over, og det er på tide å dele til månedens farge: blå. Blå som i istapper, himmel og hav. Blå er en beroligende og vakker farge.

IMG_4534
IMG_4419
IMG_4070
IMG_5418
IMG_4077
IMG_4278
IMG_8240
IMG_4380
IMG_4011
IMG_4240
IMG_4084
IMG_7618
IMG_2487
IMG_4809 twirl wave blue
IMG_4006
IMG_4809 twirl blue
IMG_5656
IMG_8110
IMG_1550

10 kommentarer om “Februarblå

  • Takk! Så fint å høre at jeg kan inspirere 🙂 Fra i morgen av er det det gule som står i fokus. Gul som løvetann, vårtegn og påske. Jeg er spent på hva slags bilder måneden fører med seg.

   • Gult hadde jeg for to uker siden, og må innrømme jeg er veldig glad i den fargen. Jeg har hals, lue og skjerf i okergult. Og nå smiler jeg til deg og gleder meg til å se den første hestehov. Kanskje du fanger den?

    • Jeg synes gul er veldig fint ute i naturen. Ville aldri hatt noen eiendeler som er gule, men det er nok fordi jeg har såpass fargefobi, hehe 🙂

     Liker veldig godt farger, så lenge jeg slipper å ha de i hjemmet mitt eller på klær. Gleder meg til denne dagen alle klærne mine er for store og jeg med god samvittighet kan kjøpe meg fri fra tunikaer med farger på (Inntil den tid får jeg leve med det).

     Jeg gleder meg til snøen går og små hestehov titter frem. Da skal jeg står klar med «kanonen» å skyte dem 🙂

     Synes det er veldig artig med et slikt fotoprosjekt. Merker jeg redigerer litt annerledes når jeg fokuserer på én farge for hver måned. Jeg redigerer jo selvsagt andre farger utenom også, men det er fint å ha en hovedfarge å fokusere på.

     • Da skal du få slippe å ha gule eiendeler eller klær, blir glad for å se bildene dine. Det er nok farge det. Du fargelegger tilværelsen uansett med kanonen som skyter og skyter. Nå skal jeg snart tusle ut og ta noen bilder, etter måltidet.

     • Ja, jeg liker best å fargelegge tilværelsen og verden rundt med blinkskudd og redigering. Faktisk har jeg blitt enda mer kreativ av å fjerne alle de fysiske fargene rundt meg. Det er rart med sånt. Før trodde jeg at jeg behøvde mange gjenstander og å ha litt rot rundt meg. Nå er det det ryddige, rene uttrykket som gir rom for fargene inni meg.

      Kos deg med foto etterpå! Jeg har nettopp spist vegansk «lapskaus» som mamma har laget til meg. Skal hvile litt med vakre Mira på fanget og god musikk på øret. «When the stars go blue» av Ryan Adams spilles av på repeat.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s