Minimalisme og vennskap (en litt rar vri)

IMG_5605Jeg leker med tanken om å fjerne sofaen. Aldri kunne by noen til å sitte ned. I fremtiden har jeg mer utbytte av en komfortabel seng. Eventuelt en som kan heves og senkes. Da har jeg plutselig sofafunksjonen der. Jeg vet ikke hvor denne trangen kommer fra, for sofaen jeg har er god å sitte i en gang i blant, ringeklokka virker ikke og det kommer nesten aldri noen. Jeg liker bare tanken på å kun eie tilstrekkelig til at jeg kan leve her.

Kaffetrakteren er for lengst pælmet ut, jeg har ikke kopper eller kake å by på. Kommer det noen uanmeldt smetter jeg raskt inn på soverommet, kikker gjennom de lukkede persiennene og venter på at udyret skal forlate åstedet.

Det er ikke slik at jeg ikke liker mennesker overhodet. Det er bare svært sjeldent jeg ønsker å omgås dem. Jeg har kommet frem til at bekjente er akkurat passe nærme, så lenge de ikke finnes i for stort antall. De forventer ikke jevnlig kontakt, men er likevel relativt hyggelige om man møter på dem. Vennskap er uønsket.

Jeg kan aldri gi deg kjærlighet eller et nært vennskap. Men jeg kan gi deg inspirasjon, noen velvalgte ord og litt ettertanke.

2 kommentarer om “Minimalisme og vennskap (en litt rar vri)

  1. Jeg liker ordene og den formen vi har for vennskap, med blogg og inspirasjonskilde for hverandre. Takk for at du er du, og jeg sitter heller ikke i sofaen, der personalet innimellom ville slått seg ned med meg.

    • Jeg liker også den formen vi har for vennskap. Det er noe jeg kan takle og trives med. Det er så mye enklere på nett.

      Jeg er glad for at du er til og at du er min nettvenn! Du er den eneste vennen jeg har og jeg setter stor pris på det.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s