21 kommentarer om “Victoriahuset

  1. Flott effekt i bildene. Hva er Victoriahuset? Hard set noe historisk over seg? Fikk meg til å tenke på den Viktorianske Tiden. Det bildet av de grønne plantene på vannet som vanligvis får vannliljer på de, eller er de noe helt annet?, så ser det ut som et lite papirnotat som ligger der. Som om en får et lite innblikk tilbake i tid.

    • Victoriahuset er et drivhus i botanisk hage i Oslo. Det er også et palmehus der. Tror ikke det har noe historisk over seg, men det er en del av museet og har mange tropiske planter fra ulike steder i verden.

        • Absolutt! Botanisk hage har mange skatter, både innendørs og utendørs. Gleder meg til jeg skal tilbake dit i april/mai. Satser på en dagstur til Oslo med noen timer i botanisk hage og god vegansk mat på restaurant. Men først må våren komme.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s