Farvel, kjære vinter

IMG_5372
IMG_5374
Vi har hatt noen fine måneder sammen. I glede og smerte, i kulde og varme. Men nå er det på tide å ta farvel. La istappene dine få smelte i vårsolen. Vi møtes igjen om noen måneder. Men før den tid, trenger jeg forandring.

Løvetann og hestehov som stikker hodene sine frem i grøftekanten, vakre hvitveis i skogen. Før sommervarmen legger sitt lokk på verden og jeg blir handlingslammet og dau. Men tiden går og nok en høst skal komme. Nok en vinter. Først vakre farger, og så: en hvit dyne som gjør alt så fremmed.

5 kommentarer om “Farvel, kjære vinter

    • Selv om det fremdeles er kaldt og gatene er fylt med snø, aner jeg et glimt av vår. Soldagene blir lengre og før vi avslutter uken har det blitt april. Det er litt merkelig å tenke på, for disse tre månedene har både gått veldig raskt og vært veldig lange på samme tid. 1/4 av året er snart over og menneskene rundt meg feirer påske.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s