Magi

IMG_7186
IMG_7192Jeg startet å skrive i barndommens fantasi. Årevis i psykiatrien førte til skriving som terapi. I dag kjenner jeg på friheten under vingene, vinden som tar tak i håret mitt og setter meg ned og skriver: magi.

2 kommentarer om “Magi

  1. Jeg begynte også å skrive i barndommens fantasi. Bestevenninnen min flyttet, og jeg skrev dikt, ala barneterapi, uten psykolog eller noen til å gripe fatt i ordene. Nå har ordene fått makt, og jeg har dem i min hule hånd. Av og til.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s