Kategori: naturfoto

IMG_4195
IMG_4229
IMG_9453
Jeg deler noen vakre naturbilder og informerer om noe uinteressant: jeg har endret navnet på kategorien Natur & landskap til Naturfoto. Fordi det betyr det samme, og jeg fikk gleden av å kunne forminske noe. Kanskje er det minimalisten i meg som stadig forsøker å rydde i det jeg allerede har. Fjerne noe, for å få plass til det som er viktig. Og da føles det fint å kunne fjerne et &-tegn fra kategoriene mine. Natur & landskap henger igjen fra den gangen jeg hadde delt inn kategoriene med overskrifter, og Foto var en av dem.

6 kommentarer om “Kategori: naturfoto

    • Naturligvis hørtes fint ut. Men jeg er opptatt av at folk vet hvor de kommer når de klikker på en kategori. Derfor føltes det naturlig med naturfoto. Egentlig ville jeg gjerne forminsket til bare en fotokategori, men det går nok ikke når jeg tar så mange ulike bilder. Jeg håper å finne en kategori eller to som jeg kan slå sammen med tiden. Foto eller ikke.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s