Ungdommens råskap

IMG_1915 8
Det er ikke spesielt artig å bli vekket til en følelse av frykt. Assosiasjoner til bomber og krig. Å våkne av et smell som vibrerer i kroppen. Spesielt ikke når man noen minutter senere finner ut årsaken: idioter i begynnelsen av tjueårene som leker med flammer på naboens tomt. Det er uklart hva de kastet på bålet, men hvor dum går det egentlig an å bli?

Det er sjeldent jeg ønsker noen skade, men i dette tilfellet ville noen milde brannskader ha vært på sin plass. Tror dere det er noe hyggelig å våkne til slike gjentatte smell? Man skulle nesten tro det var snakk om tolvåringer som hadde funnet pappas bensinkanne og lighter i garasjen, og var nysgjerrige på hva de kunne bruke det til. Og dette er altså mennesker på min egen alder og eldre. Er det rart man ikke liker jevnaldrende?

2 kommentarer om “Ungdommens råskap

    • Jeg skrek til dem at de måtte slutte med det bråket og truet med å ringe politiet. Etter det ga de seg. Det var mange av naboene som ble opprørte, for smellene var ganske høye og flammene sto jo langt opp fra bakken.

      Jeg vet dessverre at disse menneskene ikke er av de glupeste, så det er neppe lenge før de finner på andre dumheter. Håper i så fall det er noe som ikke bråker eller går utover andre enn dem selv.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s