Vinterblomst.net

I slutten av mars 2017 bestemte jeg meg for å opprette en overskuddsblogg. Et annet fristed. Mens bloggen Livets rose omhandler hele livet mitt og mange ulike temaer, ønsker jeg at Vinterblomst skal være litt mer konsentrert og en annerledes blogg.

Jeg trives godt her på Livets rose, som jeg har drevet siden begynnelsen av 2014, og også tidligere hatt på andre plattformer – med samme bloggnavn siden 2010. Likevel følte jeg behov for noe mer.

Jeg er et menneske med mange følelser, tanker og ting jeg ønsker å dele. Interesser og opplevelser som jeg vil sette ord på eller fange i fotografier. Og nettopp fordi spekteret av følelser og tanker er såpass bredt, blir også Livets rose en blogg med mange nyanser.

Vinterblomst er også nyansert, men på en annen måte. Jeg har et ønske om at det skal være en utvidelse til Livets rose. Noe i tillegg, ikke i stedet for. En mindre personlig blogg, hvor jeg fokuserer mindre på meg og mer på hva jeg finner interessant, vakkert og verdifullt her i verden. Jeg deler også tanker og ting fra min hverdag der, men på en annen måte.


På vinterblomst er det flere korte innlegg, i form av mer bildeinnlegg og dikt. Så for dere som ønsker å lese flere kreative tekster utover det jeg poster her hver mandag, kan dere ta en titt.

www.vinterblomst.net

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s